Nora Vasilescu - redactor șef

1986 debut poetic în România Literară
1989 absolvent al Facultății de Litere, București
1995-1997 bursă Fullbright în antropologie culturală
1997 debut editorial "Daughter of King Lear", Toth Press, California
în prezent: jurnalist (Computer Press Agora) și cercetător etnolog (Centrul Național al Creației Populare)

   

Dan Iancu - redactor principal

Matematician, ceva calculatoare, dar nu prea mult, pătimaș, pe moarte și poet. 1997 primul volum, "Despre înțeles". Urmează și altele. Jurnalist în IT drept, PC Magazine, NetReport și uragane.

   
La acestă revistă colaborează:
 
   

Dumitru Avakian

Critic de artă. Publicist muzicial. Profesor în domeniul studiilor muzicale teoretice. Activitate publicistică susținută în mass-media în România și peste hotare. Secretar General al Uniunii Criticilor Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România. Organizator în domeniul vieții muzicale în țară și peste hotare, organizator a numeroase competiții, concerte și festivaluri destinate promovării tinerilor muzicieni. Consilier și organizator al manifestărilor muzicale în cadrul Pavilionului Românesc la Expoziția Universală - Hanovra 2000. Consilier și organizator al manifestărilor muzicale în cadrul edițiilor din anii 1998 și 1999 ale Târgului Internațional de Artă de la București. Fondator și membru al Forum-ului Muzical Balcanic, cu sediul la Atena. Participant în cadrul Bienalei de Artă de la Tessalonik - Grecia, oct.2000. Autor de emisiuni de radio, de televiziune, publicist în domeniul vieții muzicale românești și internaționale.

 

 

Dr. ing. Adrian Mihalache

este profesor la Universitatea "Politehnica" Bucuresti, unde preda cursuri de teoria fiabilitatii, statistica aplicata, teoria comunicarii, managementul calitatii totale. Este interesat de dezvoltarea metodelor de control a incertitudinii care afecteaza demersul ingineresc. Publica frecvent eseuri in majoritatea revistelor de cultura. Ca bursier Fulbright, a initiat un proiect de cercetare privind studiul antropologic al ciberculturii.

 

 

Grișa Gherghei

Poet 9 volume nici-o tangentă la inimă, înmulțirea cu unu, armuri, vinerile, pragul de sus, urma, șirul indian, o cafea sub un cearcăn, culisele raiului pamfletist și amator de dizertații nesfârșite despre orice subiect. Uneori verbul pare lin ca o curba de val, dar să te ferească sfântul să nu deschizi ochii. Hăul unui hohot de râs te va înghiți fără să-ți dai seama că de fapt citești o cronică la propria-ți carte.

 
   

Dinu Lazăr

uneori ți se pare că ochii îi trec prin lentile te iau de gât și te zgâlțâie bine, poate te trezești, poate nu, calm, dar agitat, mi-a pus un maldăr de poze în brațe cu care să îmbrac revista, iar când i-am spus că nu am bani să plătesc atât cât fac ele a avut gestul imperial de a mi le dărui. Și eu fac același lucru și vi le dăruiesc la rându-mi, după capul și glumele mele de asortat texte.

 
   

Romulus Bucur

a avut ghinionul să mă găsească după ceva ani de zile de la terminarea facultății și cum e poet și critic l-am racolat cu pisici și texte cu tot.

 
   

Mugur Grosu

a crezut că scapă de mine după ce l-a luat gura pe dinainte și a promis. Numai că eu nu uit și nu iert. Nici pe el și nici pe alții. Așa că cu greu ne-a dat, dar ce bucurie a fost să ne și să vă scrie despre lumea lui cea minunat curgătoare.

 
   

Lucia Verona

a venit și a întrebat dacă ne poate colabora cu ceva și noi ne-am colaborat cu plută cu tot.

 
   

Mircea Țuglea

plecând de la o ceartă nediscutată și tot vorbind mi-a promis o suită, drept care ne trimite tripticuri.

 
   

Și acum iată-i pe cei mai tineri dintre noi:

Tiberiu Ban
Anul trecut a realizat Webdexul. Anul acesta va fi responsabil de Agora City.

Elena Netea
grafică flash și multe proiecte de care sigur veți auzi

Robert David
familist și amator de sociologie. altfel om normal in mileniul 3, adică se ocupă de software. mai vedeți și aici.

Patrick Călinescu
nouă ne plac prozele lui și entuziasmul cu care ne asaltează

trafic ranking