Dan Drafta

 

Expoziții

Microsoft Romania
 
Am făcut o pauză de un an de zile, sperând ca pasionații de fotografie din România vor începe să-și prezinte imaginile în paginile revistei AOL. Din pĂcate, în afara unor lucrări realizate de Mugur Grosu, nu am văzut nimic. Presupun că lumea fotografiei românești este preocupată cu alte teme, în loc să-și piardă timpul prezentându-și imaginile prin reviste de cultură. Mulți, foarte mulți dintre cei născuți în România trăiesc acum pe alte meleaguri, unde pe lângă job-ul de zi cu zi continuă să-și șlefuiască pasiuni, cum ar fi fotografia, pictura, muzica.
Voi încerca, în limita timpului să prezint câte ceva din lucrările lor sau a unor manifestări de cultură locale din diferite orașe ale lumii. La secția de fotografie puteti savura câteva lucrări realizate de Hermin Abramovitch din Israel.

După o pauză de cca. 10 ani, mi-am scos din nou șevaletul, penelul, tuburile de ulei și acryl de la naftalină și am realizat câteva lucrări. Cei care le-au văzut le-au apreciat, lucru care mă bucură foarte mult. În prezent am două expoziții de pictură - grafică și colaje în Kronberg și Offenbach am Main. În pregătire anul acesta mai sunt o participare la un vernisaj comun în Frankfurt am Main (data și locul vor fi anunțate din timp în pagina www.schulte-drafta.de , înca un interviu TV cu un canal regional de televiziune și două vernisaje de fotografie pentru anul 2007 în perioada primăverii și verii, în Frankfurt am Main și Offenbach am Main. În paralel lucrez la câteva proiecte de cultură locale, foarte interesante, pe care le voi prezenta ulterior. Majoritatea lucrărilor sunt realizate în ulei și sunt la dimensiuni mari: 80x80 - 100x80 - 120 x100 cm. Câteva din lucrările de pictură și colaje le puteți vedea la următoarele adrese:

T-Raum - Offenbach am Main
http://www.schulte-drafta.de/album/index.php?album=Vernissage1

MTV 1862 e.V. Kronberg
http://www.schulte-drafta.de/album/index.php?album=Malerei


Vizitați galeria de imagini AOL:


Dan Drafta