Featuring

"Featuring este un termen utilizat in muzica pop atunci cind la o sesiune de inregistrari a unui solist/trupa este invitat un alt solist vocal/instrumentist din afara pentru a sustine un anumit song; daca poezia este o calatorie atunci de ce trebuie facuta neaparat in solitudine...?

"un experiment ciudat, unic... caraman a spart toate tabuurile, a escaladat curajos si indolent zidul cojit al artei poetice... iti multumim caraman " New York Times; nr 422 (serie noua), editia in limba idish
" o idiotenie crasa; de multa vreme il banuiam pe caraman de paranoia, dar iata ca am primit si dovada; mi-e rusine ca sint contemporan cu un asemenea semidoct sinistru" I.B. Lefter, Observator Cultural, nr.344, iunie 2003

"bai george, puna mah mina si scrie ca atita stii sa faci si tu in viata - poezie" (fragment de mail extras din mailbox-ul yahoo; mai, 2002) probabil ca la final se va inchega un volum de poezie; mi-ar placea sa se numeasca FEATURING si sa cuprinda selectii din cele mai reusite poeme scrie in duet : caraman feat. anybody;(un gind)

"Se acorda premiul Fundatiei Culturale Romane pentru cel mai bun volum de poezie al anului d-lui Stefan Caraman, pentru FEATURING..." extras din alocutiunea d-lui Augustin Buzura la decernarea premiilor FCR, decembrie 2004 pentru cei care nu au deschis inca televizoarele este o invitatie - volumul nu trebuie decit scris; usa mea se deschide doar cu cheia:

mailto:iacaras@tim.ro

stefan caraman

 

Štefan Caraman

cu:

Ondine Dietz