acasa mai departe
Cum publicam?

Pe cei care doresc sa ne trimita materiale ii rugam sa citeasca atent urmatoarele : Revista "agora ON line" este o revista dedicata relatiilor umane pe Internet. Nu ne intereseaza materiale care nu au ca subiect Internetul, decat in ceea ce priveste Galeria de arta.

Revista este dedicata celor care nu se intereseaza de aspectele pur tehnice, ci mai mult de implicatiile sociale, culturale, politice generate sau influentate de Internet. Pentru articole tehnice colegii nostri de la PC Report, Gazeta de Informatica, PCMagazine Romania vor fi bucurosi sa le citeasca.

Revista va aparea in jurul datei de 25 ale lunii. Materialele dumneavoastra vor trebui sa ajunga inainte de 20. Ne rezervam dreptul de a decide asupra aspectelor de prezentare a materialelor. In schimb promitem sa nu intervenim in text fara acordul prealabil al autorului. Decizia de publicare sau conditionarea acestei decizii de anumite modificari apartine in intregime redactiei si va fi supusa autorului in timp util.

In cazul primirii notei de accept, autorul este invitat sa ne trimita si o scurta notita biografica (de preferinta nu mai mare de un paragraf), eventual si o fotografie. Redactia incurajeaza trimiterea electronica (e-mail, attachement, chiar ftp la volume mari) a materialelor.

Nu publicam materiale vindicative sau reglari de conturi intre diverse firme. Trimiterea materialelor la agoraOnline inseamna automat si cedarea copyright-ului asupra lor pentru o publicare in revista "agora On line" sau in suplimentul acesteia.

Readactia isi declina orice raspundere asupra continutului articolelor publicate cu semnatura, care exprima punctul de vedere al autorului lor.

Va asteptam, Redactia :
Nora Vasilescu ,Dan Iancu , Miron Ghiu, Ioana Ivan, Grisa Gherghei

acasa mai departe