../nr03/06glume/Acasa ../nr03/06glume/mai%20departe

Fisa de post: administrator de retea

I'm not as think as you drunk I am.

 

1. In principiu, trebuie sa stie totul despre computere, afaceri, programare, hardware si sa faca toate acestea. In plus trebuie sa fie in stare sa prevada ce se va intampla in urmatorii 5-15 ani.

2.Trebuie sa fi absolvit cel putin liceul. Sa aiba 10 sau mai multi ani de vechime de lucru in retea si cel putin 20 de ani de experienta in mediu de calculatoare.

3. Trebuie sa fie certificat de o Politehnica.

4. Trebuie sa-si doreasca sa munceasca 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana, pentru un salariu de mizerie si sa se simta onorat sa foloseasca tot echipamentul care i se pune la dispozitie.

5. Trebuie sa fie de incredere, cinstit, amabil, echilibrat si mai ales economicos. Trebuie sa inteleaga ca orele suplimentare sunt un lux pe "care nu ni-l putem permite".

6.Trebuie sa fie in stare sa scrie 30 de pagini de documentatie pentru fiecare 10 minute de instalare (si sa nu piarda mai mult de 10 minute facand-o)

7. Ii este necesar un temperament bland care sa-i permita ca un adminsitrator de retea este subalternul tuturor si seful nimanui.

8. Trebuie sa fie capabil sa invete orice program nou in maximum 10 minute astfel incat sa fie in stare sa-l predea intr-un seminar de perfectionare programat ACUM.

9. Trebuie sa inteleaga ca trebuie sa lucreze intr-un WC reconditionat, fara ferestre si fara ventilatie.

10. Trebuie sa-si ia angajamentul ca nu-si va da demisia fara un preaviz de minim un an.

... de fapt, ar mai fi si alte cerinte, dar acestea pot da o idee despre post.

../nr03/06glume/Acasa ../nr03/06glume/Mai%20departe