../nr03/06glume/Acasa ../nr03/06glume/mai%20departe
Manual general de instalare a oricarui joc

* Cerinte tehnice:

RAM: cat are calculatorul tau + 128

HDD: cat are calculatorul tau + 1GB

Procesor: cat are calculatorul tau + o clasa de Pentium

Placa video: cu totul alta decat cea pe care tocmai ai cumparat-o; pentru norocosi exact aia pe care ai cumparat-o + 8 MBRAM

Placa de sunet: cu totul alta decat cea pe care tocmai ai cumparat-o; pentru norocosi: ai pastrat-o pe cea veche in camara

Display: cel pe care-l ai + 1 inch, pentru norocosi, cel pe care-l ai - 1 inch

* Cumpara-ti o lada de bere, uscaturi (cateva pungi), un cartus de tigari, operele complete ale lui Tolstoi si relaxeaza-te dupa ce ai fost de acord cu license agreement-ul pe care niciodata nu l-ai citit.

* Instaleaza jocul. Dezinstaleaza jocul fiindca descoperi ca n-ai destul loc pe hard. Dezinstaleaza toate jocurile tale favorite. Rade directorul de My Documents, rade-l si pe cel de Program files, vaneaza toate bmp-urile din windows, rade toate readme-urile. Uf, incape.

*Instaleaza jocul. Dezinstaleaza jocul fiindca descoperi ca are nevoie de urmatoarea versiune de Direct Play. Asa ca, dupa ce astepti vreo luna sa download de la Microsoft, il capeti de la un prieten si te apuci de treaba.

* Instaleaza jocul. Dezinstaleaza jocul fiindca descoperi ca are nevoie de urmatoarea versiune de Direct Draw. Nu mai incerci la site-ul Microsoft, stii deja, il are vecinul. Il iei, il pui.

* Instaleaza jocul, dezinstaleaza jocul fiindca descoperi ca trebuie inca cel putin 8 MBRAM. Astepti salariul. Cumperi RAM-ul. Treci la treaba.

*Instaleaza jocul, dezinstaleaza jocul fiindca asa te-ai obisnuit, razi nitel galben si o iei de la capat.

* Odata jocul instalat observi cu oarece suparare ca crapa odata la jumatate de ora. Nu dispera, trebuie sa mergi la site-ul www.producatorujocului.com si sa intri pe lista de injuraturi. Odata ajuns, vei afla ca jocul merge daca ii dezinstalezi sunetul.

* In liniste deplina jocul merge nestingherit si crapa numai o data pe ora creandu-ti in tot acest timp salvari corupte. Mergi din nou la www.producatorujocului.com/faq/list si afli ca situatia se remediaza din meniul de optiuni de unde trebuie deselectata animatia.

*Poti in fine sa te joci doua ore incheiate fara ca aplicatia sa-ti crape si, chiar daca crapa, nu-ti mai blocheaza intreg sistemul. Asa ca nu mai dormi noptile si te joci cam vreo saptamana pana-ti aduci aminte ca a venit vremea cand producatorul promitea un patch. Plin de speranta ca poate o sa auzi si sunet si-o sa vezi si atat de laudata animatie mergi din nou la www.producatorujocului.com.

* Dupa aproximativ o luna de weekend-uri sacrificate si aproximativ un milion pe nota de plata la telefoane, dai jos patch-ul si-l instalezi without even looking.

* Instalarea merge, sunetul merge in varianta sa minimala, animatia merge desi face dare pe ecran, jocul merge, dar... nici una dintre salvarile anterioare nu mai e buna de nimic.

* Fa-ti rost de un dictionar bun de engleza, mergi pe www.producatorujocului.com, fa-l cu ou si cu otet cum te pricepi tu mai bine, cere-ti banii inapoi, scrie echipei de testare urlete, intra pe faq forum si spune toate noile cuvinte invatate din dictionar, ameninta cu darea in judecata (s-ar putea sa obtii gratuit colectia de scenarii pe care tocmai au lansat-o) dar mai ales, mai ales, lauda-l prietenilor, lauda-l cat poti mai bine fara sa-l dai din mana, sa se bucure si ei... saracii.

 

../nr03/06glume/Acasa ../nr03/06glume/Mai%20departe