acasa mai departe
Fallout II sau Patch pe patch se scoate  

 

- Nu care cumva sa te apuci sa-l joci!!! Alo?Alo! M-auzi, dom'le? Nu pune mâna pe el c-ai sa regreti. Alo? Ce faci, Martzipane? Ai adormit la telefon?

- Nu, frate, dar nu-mi vine sa cred ce aud. CUM naiba sa nu-l joc? Da'ce, crezi ca am înnebunit sa dau cãciula de bani pe el si acum sã stau sa citesc manualul?

- Faci ce vrei, însa daca nu-ti pui patch-ul de la firma, jocul merge foarte prost, iar daca ti-l pui pierzi toate salvarile anterioare. Nu ca ar merge mult mai bine cu patch-ul. Sigur, nu mai "reuseste" salvari de 80 MB cum facea versiunea I, dar nici departe nu-i de data asta sub raportul incetinelii. In manual ti se recomanda sa salvei des si - desigur - sa reincarci la fel de des... Hmm, dupa ce vezi o data cat de greu se incarca iti trece cheful sa-ti mai iei cine stie ce precautiuni de tipul asta.

- Pai, din cate spui, nu merita cumparat.

- Ei, nici chiar asa: strategia a avansat foarte mult. Si au scos limitarile acelea enervante. Nu mai ai limita de timp la realizarea quest-ului principal si chiar dupa ce l-ai ispravit poti continua sa joci cat iti pofteste inima. In mare a ramas acelai joc minunat conceput si execrabil programat.

- Au dezvoltat posibilitatile de a avea povesti diferite in funtie de ce faci, au o colectie importanta de arme noi si vei avea o surpriza dupa rezolvarea quest-ului principal, chiar una foarte buna...

- Afara de asta personajele nu sunt niciodata cu adevarat antipatice sau simpatice pana la capat. Bunul tau prieten pistolar texan ai sa constati foarte repede ca e plin de prejudecati. In schimb o simpatica ghoul-a pe care o poti lua cu tine ai sa constati repede ca e doar o povara pentru echipa. In schimb escrocul de Vic, tehnicianul, devine pentru multa vreme un coechipier de baza. Cel mai tare om de stiinta gasit (si care vrea sa te urmeze) are un caracter infect.

- Nici cu mafiile nu mi-e rusine. Nimeni nu e cu desavarsire rau. s-ar putea sa-ti placa sub aspectul asta: trebuie permanent sa alegi cel mai mic rau... de parca-ai fi in Romania :))))...propos iti plac vrajile?

- Vrajileeee?!!!

- Da, hahaha, daca esti cuminte iti aduc un soi de Fallout bazat pe supranatural, dar mai intai termina-l pe asta, da?

 

 

 
acasa mai departe