hoo Cuprins tot inainteee
inapoi acasa mai departe

 

Satul-site (II)

Ceea ce vreau eu sa demonstrez poate parea imposibil de sustinut rational, dar nu atat validitatea unor argumente logice da unei expuneri frumusetea si valabilitatea. Chiar rational si cursiv, discursul (precum cel din ultimele trei numere, seria despre hipertext) este tot un joc, luciditate si camuflare a "dublei gandiri" intr-o armatura "solida".

De ce sa parem rationali de fiecare data, cand tot despre joc este vorba? Teoria excesiva oboseste uneori, si iesirea dintr-un ritm auto-impus e o respiratie a gandirii. Am lansat, acum, provocarea la o asociere intre "sat" si "site", nesustinand-o de dragul unei constructii, ci din pura placere a lasarii unor puncte de suspensie, a incitarii la o dubla gandire.

Recitind textul de fata se vor descoperi multe argumente si demonstratii, bine ascunse, insa, in sub-textul hipertextual. Conexiunile si consecintele va apartin, deocamdata, pana data viitoare, cand ele vor fi dezvaluite si intarite persuasiv. Pana atunci libertatea va apartine, la fel ca si parerile pe care le astept. Punct.


Miron Ghiu noiembrie 1998

cybernomad57@hotmail.com

Miron Ghiu

.

hoo

Cuprins

tot inainteee

inapoi

acasa

mai departe