inapoi acasa mai departe

Lex :1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

English please

Patrula cibernetica;)))

Parintii si educatorii se confrunta deseori cu ceea ce normal numim curiozitatea copiilor si adolescentilor. Privita numai asa situatia nu este dramatica, dar daca punctul de vedere al celor maturi considera drept "crima", scormoneala prin locuri nu tocmai dorite, se poate intimpla ca procesul de educatie sa fie transformat intr-unul punitiv, din pacate. Desigur ca cel mai bine e sa avem rabdare si sa stam sa explicam cum si in ce fel este folositor Internetul. Aceasta combinata cu o cultura sexuala adecvata virstei poate duce la cele mai bune rezultate.

Dar nu intotdeauna maturii au timp si rabdare. Si atunci decit sa gaseasca metida "simpla" si "eficace" de a intrerupe cu totul accesul la Internet, e de preferat sa se apeleze la CyberPatrol. Evident nu se poate face un control riguros al Internetului si acele chestionare privind virsta se pot eluda destul de usor, mai ales de catre micii crackeri.

Exista la ora actuala o seama de site-uri care isi propun sa va ofere diverse mijloace de a contracara uitatul pe lucruri nedorite. Iata numai unele dintre ele:

Dar nu uitati. Filtrele nu folosesc la nimic fara explicatii. Copii gasesc la orice chiosc acum destule poze la care sa se uite. Vor intelege doar ca maturii sint rai si egoisti si doar ei au voie sa se uite.

.Cato Cenzorul

Cuprins

inapoi

acasa

mai departe