inapoi acasa mai departe

Procesorul Globular : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

English please

amuleta.jpg (5100 bytes) header.JPG (22573 bytes)
 

Se incarca greu? Da, se incarca destul de greu, dar si dup-aia...Pai, te-ai uitat numai la nebunia de obiecte? cutit.jpg (5512 bytes)Cred ca sunt sute, iar donjoanele au fiecare desenul lor. Mda, pana sa-ti invete echipa sa zboare e ceva mai greu si - afara de faptul ca imaginile nu sunt nici pe departe asa de "pixeloase" cum s-a intamplat la Lands of Lore II - nu te bucuri cine stie ce de viata.

Ca sa nu mai vorbim ca trebuie sa te ingrijesti de fiecare in parte. Nu toti au voie sa poarte toate armele si trebuie sa vezi ce-l cadorisesti pe fiecare din comorile gasite ca sa se "pupe" cu propriile lui calitati. Si, daca nu-ti place asta, atunci de fapt nu-ti plac RPG-urile si basta.

Insa, dupa Fallout, Might and Magic VI dovedeste inca o data ca nu au cum sa moara. Pai, cum? Cand iti ofera in cazul cel mai nefericit o suta de ore de joc? Fabulos, nene, nu alta. Iar desenul vectorial in sfarsit nu-ti mai face feste ca-ncepusem sa dezesperez, zau asa.scut.jpg (7690 bytes)

Nu-ti strica insa un accelerator grafic, pe onoarea mea, pai, cum sa te misti prin toate coclaurile alea fara ceva sa te ajute acolo, cat de cat.

Iar daca vrei sa incepi cu dreptul, afara de a pune banii la banca (daca mori ii pierzi pe toti) poti sa te duci la zidul dinspre Sud al bancii si sa iei de acolo zapisul de zbor pe care-l vei gasi. Mergi mai apoi in spatele casei lui Buccaneer si fa vraja de zbor.

Ridica-te mai apoi si click pe turnul ce se vede. Vei fi teleportat spre un templu inconjurat de balauri. Singura sansa e sa fugi in templu, sa intri si sa iei ce ti se ofera. De intors nu te mai poti intoarce decat murind, dar e un mare castig pentru o echipa la inceputul ei.

In rest mai vezi de hints pe la alte adrese.

Hai, noroc.'

inapoi acasa mai departe
scutblu.jpg (7200 bytes) footer.jpg (15039 bytes)