inapoi

acasa

mai departe

"Tribuna invatamantului On Line"(I)
un raspuns asteptat la o realitate in permanenta schimbare

De ce noi
  • In 1999, revista Tribuna invatamantului implineste 50 de ani. O cifra rotunda ce demonstreaza, intai, forta pe care aceasta revista si-a capatat-o si pastrat-o, prin depasirea examenului dificil la care ne supune, pe toti, timpul; in al doilea rand, interesul constant pe care ea l-a manifestat, vreme de jumatate de secol, pentru educatie, din perspectiva celui care o realizeaza si prin insasi vocea lui, a omului de la catedra.
  • Pentru ca Tribuna invatamantului este singura revista cu profil psihopedagogic din Romania. Unul din rosturile ei  a fost, este si va fi acela de a se constitui intr-un organism viu, care sa ajute la innodarea unui dialog firesc si util intre oamenii scolii. Al doilea ar fi cel de informare, de reflectare permanenta, intr-un spirit dinamic, a modificarilor permanente ale realitatii, si de chestionare, din postura introspectului caruia ii pasa ce se intampla cu el si cu ceilalti, a modului in care evolueaza si se modifica perspectivele educationale. Al treilea tine de un motiv profund uman, anume, acela ca ne dorim o lume mai buna celor pentru care, de fapt, traim. Copiilor nostri.
  • Pentru ca Tribuna invatamantului este o revista dinamica ce continua sa tina pasul cu modernitatea. Colectivul s-a  bucurat si se bucura de o revitalizare, de dotarea intelectuala deosebita si de motivatia profesionala a unor tineri fara de care e imposibil sa se realizeze adevarata reforma. Ei inteleg foarte bine rosturile modernitatii si, mult mai important decat aceea ca pot tine pasul schimbarilor, ei le pot determina sensul.

 

inapoi

acasa

mai departe