inapoi acasa mai departe

AGES OF EMPIRE (2)

aeo4.JPG (14523 bytes)

Lasa plingerile, ca am dat jos si patch-ul inevitabil. Mai scuteste din suparari. Jucam direct din tools age sa nu ne mai chinuim cu strinsul de mincare. Cum?  Da, sigur ca la scor. E frustrant sa construiesti piramida si sa ramii cu ochii in soare. Evident, e o chestie buna asta ca poti sa iti reglezi victoria sa poata fi dupa mai multe criterii.

Nu, n-are cum sa fie prea usor asa. Da', hai, odata ca terminam doua partide pina acum. Ce sa mai vad? Au facut unii niste bancuri pe baza de Ages... Da, cum ai auzit. Iti forward una care m-a capiat pe mine de ris. O sa-ti placa.

cartoon4.jpg (44056 bytes)

Vrei sa fii egiptean. Bine, bine, si un cal cu pene nu vrei? Ca au arcasi calare. Mda, recunosc ca e cea mai daruita civilizatie. Bine, o sa fim amindoi egipteni, sa vezi bucurie pe Lamaie. Las' ca va pregatesc eu terenul, fratiorilor.. A, nu stiai? Sigur, poti construi tu cite scenarii vrei, da, direct din joc, inclusiv caracteristicile geografice si pozitionarea animalelor de prada. Haha. Sa nu-mi ceri acuma numai elefanti grasuti si nici un leu, ca n-ai parte.

Pacat ca e chestie de strategie mai mult la aparare, Dune o ducea mult mai bine cu calculul unghiurilor de atac. Mai stii cind munceam cite jumatate de ora sa daramam o turela? Mda, si mormaielile alora din War Craft cind ii trimiteai sa faca ceva erau mai simpatice. Nu zic. Dar si cind in War Craft se bloca dusmanul de n-aveai ce sa alegi din el sau cind atacul in Dune II avea loc totdeauna din aceeasi directie... Ca sa nu mai zic ca si aici ai problema resurselor. Nu le gasesti chiar pe toate drumurile, iar piatra (din care faci turnuri de aparare) lipseste cel mai des.

aeo2.JPG (14164 bytes)

Bine, bine, suntem aliati. Cum? Pe bune, sa joace Lamaie aliat cu laptopul lui, sa vedem ce iese ca ultima oara aliati am fost si ne-a facut bucatele. Da' faci comert cu mine, nu te joci, da? Bun, stiu ca e prost si ca nu face alta decit sa schimbe citeva chestii intre el. Stiu, mai, stiu ca n-ai nevoie, dar sunt asa simpatice barcutele alea de comert si daca n-ai aliati tot degeaba.

Hai, ca-ncep sa cred c-ai sa vii in noaptea asta. Pai, nu-ti fa griji, c-o lasam sa joace King's Quest pe 486. Hai, ca nu se supara. Nu s-a jucat ea de revelion toata noaptea? A, ca eram noi pe Fallout. Lasa, ca i-a placut.

 

inapoi acasa mai departe