inapoi acasa mai departe

Procesorul Globular: 1, 2

AGES OF EMPIRE (1)

aeo1.JPG (21893 bytes)

Da, il asteptam acum pe al doilea, nu-i vorba, dar asculta-ma pe mine si hai, sa incercam. A venit Adrian pe la mine aseara si am jucat prin modem, cu totul alta situatie. Ce naiba, e primul joc de strategie al lui nea Gates, nuuu, nu cu Borland, mai, golane.

Da, dom'le, e fara personalitate, dar functioneaza mai bine ca War Craft? Functioneaza. E mai variat ca Diablo? E. Ce mai vrei? Am si un maldar de scenarii. Da, ca la Civilisation, si se mai gasesc pe web cu sutele, tu sa ai timp. Poti sa dai si la schimb, daca te-a dus mintea sa construiesti ceva frumos.

aeo2.JPG (14164 bytes)

Ce te faci acuma, sigur ca-l bati c-o singura mana daca joci de unu' singur, dar nu fii asa de sigur c-o sa-ti mearga la fel daca joci contra noastra. Pai, vine si Lamaie cu laptop-ul, ce credeai? Ce stau eu sa ma rog de tine, cand de fapt tie-ti trebuie un ghid sa-nveti a-l jucare, frate, nu sa-mi faci mie pe grozavu'.

Ai incercat pe "death game"? Pai, sigur, asta stiu si curcile. Daca o iei cu trireme e floare la ureche, daca insa te apuci sa joci pe teren fara mare cum o scoti la capat, ei? Nee, nu ma lua pe mine cu d-astea. Stiu si eu de omu' foton, ce mare lucru. Da' sa-ti traga catapultele cu sateni ai incercat? Haha, da enter si pe urma "JACK BE NIMBLE". Ca sa nu mai vorbim de "efectul MEDUSA".

Se zice ca in viitoarea versiune o sa avem si turci, bizantini si altii, cam ca in scenariile de Civilisation. Macar desenele sunt tari, omule, nu mai fi asa negativist, ca nu joci pe Unix.

aeo4.JPG (14523 bytes)

inapoi acasa mai departe