Cuprins Cuprins mai departe
inapoi acasa mai departe

 

Romantismul erei electronice (II)

Emanuela Grama

Nana:

“ Relatiile explodau dintr-odata, ideile se intindeau cu rapiditatea flacarilor. N-am ris niciodata atit de tare, nu m-am implicat vreodata atit de mult intr-o discutie, niciodata nu am avut acea viteza creatoare a ideilor tisnind..decit aici, in Well. A fost o sarbatoare pentru spirit si minte. Well-ul m-a facut sa traiesc la cota maxima a vietii. “

Viata Well-ului tinea de structura lui interna, tinea de insasi esenta lui, dar, tocmai prin aceasta efervescenta a trairilor si prin ineditul comunicarii, intre viata reala a membrilor si cea continuata prin fibrele monitoarelor se forma o relatie continua, determinata reciproc.

Trecerea dintr-un plan in altul nu era o schimbare brusca a lor, nu erau cortine paralele atirnate de acelasi scripete, ci deveneau prelungiri, ramasite ale unei identitati venind in lumea celeilate..eul real trece in cel virtual pastrind esenta personajului, acel ceva definitoriu, care se pastreaza in noi intotdeauna , oricit ne-am chinui sa-l ascundem.

Relatia dintre Tom Mandel si Nana, personaje ale Well-ului, se poate incadra, prin intensitatea si formele extreme pe care le-a luat, in aceste forme de relationare, amestec de planuri virtual-real.

 

Cuprins

Cuprins

mai departe

inapoi

acasa

mai departe