inapoi acasa mai departe

 

La poezie te-ai gandit cand ai plecat pe stea, o sa-ti arate Pedritto poezie.

- Intai, daca prietenii tai nu vor sa te asculte, ci doar sa porneasca de undeva fara sa fie dusi de mana, pot sa intre linistiti la nebunii de la Black Cross.
Este frumoasa si rea poezia de acolo, iar baietii nu accepta pe oricine. Si don Pedritto imi apasa mouse-ul ca sa ajungem.

- Afara de asta au o lista mare..., da, da, mare prin care se poate omu' plimba...
Uite, zice alunecandu-si aratatorul peste linkuri, am aici un favorit. SI clipoceste repede in ecran spre dEPARTURE fROM nORMAL.
Se-ntoarce: "Stiai?"
- Habar n-aveam, zic si rade smecher: "Sa ai pe azi cadou cateva versuri":

"I am reminded of Colette, whose velvet paws had real claws, according to Cocteau.
Oh! There you go again!
Another comment regarding kiwis!
I am reminded again of Colette, who died in bed, overlooking the garden of the Palais Royal. Surely, in the interim, you have not said something more about kiwis." (Ricky Garni)

Se uita cum citesc, dar inainte sa zic ceva ma trage de un deget: "Lasa, stai sa mai vezi: pe Sabine o cunosti? Daca ai sa cauti nu doar literatura, ci si culoare, hai in galerie."
Ma-nvirt orbit intre pictura, foto si pictura pe computer, observ in trecere grija de a da si datele tehnice ale fotografiilor, dar nu am timp, il simt nerabdator.

- Perfecta este Pif, si de tinuta. De vrei sa le arati cum se face treaba ad unguam du-i la Pif. E un loc in care merita revenit din timp in timp, mai mormaie, dar nu ma lasa mult sa citesc, imi pune bookmark si ma zoreste sa vad cum au reusit cei de la Zuzu's Petals sa fie sponsorizati de Barnes&Noble si cum, in fine, Anthem, cu Poetry Cafe, Recursive Angel si Web del Sol au reusit sa se uneasca pentru un concurs.
- Ca, cine stie, poate-i va tenta pe-ai tai, dar nu ma lasa sa-l vad ca lumea pe David Sutherland la Angel ce mai face, ca se-ncetoseaza brusc si isi coboara vocea.

- Acum apropie-te incet, imi zice, de lucruri triste ne-apropiem incet, sa le vedem si sa dormim pe urma. E o revista care moare aici, In Your Face la ultimul ei numar. Noapte buna.

inapoi acasa mai departe