inapoi acasa mai departe

Clubul de Internet GDS

 

Grupul de Dialog Social a avut o initiativa minunata : infiintarea unui club de Internet destinat in primiul rind organizatiilor neguvernamentale. Dotat cu citeva calculatoare, dar din pacate neavind suficiente legaturi telefonice, acest club ofera acces pe Internet persoanelor particulare la un pret destul de mic si celor de la organizatii nonprofit acces gratuit, inclusiv posibilitatea unor conturi de e-mail. Din pacate lipsa telefoanelor se simte si doritorii trebuie sa se deplaseze in Bucuresti, calea Victoriei 120, la sediul GDS, pentru a folosi aceasta posibilitate.

Realizarea unor pagini de Web destinate Organizatiilor Neguvernamentale si organizarea de cursuri gratuite (la care se ofera si manuale) se inscriu printre cele mai importante initiative ale promotorilor acestui club : Radu Filipescu, Nicolae Bulgaru si altii (scuze pentru nepomenirea numelor lor).

Notati deci si vizitati aceasta pagina plina de informatii utile si legaturi interesante : www.ong.ro. Pentru alte amanunte va rog sa va adresati lui Nicolae Bulgaru.

 

Revista Voluntar

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) publica prin e-mail desi se gaseste si in format html, o mini-revista numita Voluntar. Foarte concisa, circa o pagina si jumatate, aceasta contine a suma de anunturi, informatii utile despre si pentru Organizatiile Neguvernamentale din Romania. Daca vreti sa va alaturati grupului de circa 400 de abonati scrieti la acces@fdsc.ro.

 

inapoi acasa mai departe