'napoi Cuprins mai departe
inapoi acasa mai departe
Si s-a numit Well (I)

Emanuela Grama

Ca orice forma de "a fi", totul a inceput cu o idee. Aceasta era simpla: aduna un grup de oameni interesanti, pune-le la dispozitie posibilitatea de comunicare continua a unuia cu celalalt si …vezi ce se intimpla!

Si, ca si alte intimplari care, pur si simplu, fara alte planning-uri si etape obligatorii, s-au creat si dezvoltat natural, Well-ul a inceput sa existe pornind de la aceasta idee, continuat si amplificat apoi printr-un dinamism specific interactionarii unor inteligente peste medie: subgrupul central al populatiei de inceput a Well-ului era al celor apartinind generatiei "baby-boom" a anilor ’40, majoritatea barbati, relativ singuri, multi dintre ei avind studii postuniversitare, cautindu-si in real intreaga atmosfera a anilor ’60, negasind-o si descoperind-o, creata tot de ei, in clubul virtual numit Well!

Pornind mai mult ca un experiment social decit ca o afacere, Well-ul nu a raspuns inca la intrebarea daca se poate construi simultan o afacere si o comunitate, daca socialul si materialul si-ar gasi pe acest teritoriu un punct comun. Dar atunci, la inceput, interesele celor care puneau bazele viitorului Well se centrau pe originalitatea ideii si vizau posibilitatea crearii unei alte forme de socializare.

'napoi

Cuprins

mai departe

inapoi

acasa

mai departe