acasa mai departe

Cum publicam ?

Pe cei care doresc sa ne trimita materiale ii rugam sa citeasca atent urmatoarele :

  •   Revista "agora ON line" este o revista dedicata relatiilor umane pe Internet. Nu ne intereseaza in general materiale care nu au ca subiect Internetul.
  • Revista este dedicata celor care nu se intereseaza de aspectele pur tehnice, ci mai mult de implicatiile sociale, culturale, politice generate sau influentate de Internet. Pentru articole tehnice colegii nostri de la Byte, PC Report, CAD Report, Gazeta de Informatica vor fi bucurosi sa le citeasca.
  • Revista va apare in jurul datei de 25 ale lunii. Materialele dumneavoastra vor trebui sa ajunga inainte de 20. Ne rezervam dreptul de a decide asupra aspectelor de prezentare a materialelor.
  •   In schimb promitem sa nu intervenim in text fara acordul prealabil al autorului. Decizia de publicare sau conditionarea acestei decizii de anumite modificari apartine in intregime redactiei si va fi supusa autorului in timp util. In cazul primirii notei de accept autorul este invitat sa ne trimita si o scurta notita biografica (de preferinta nu mai mare de un paragraf), eventual si o fotografie.
  •   Redactia incurajeaza trimiterea electronica (e-mail sau attachement) a materialelor.
  •   Nu publicam materiale vindicative sau reglari de conturi intre diverse firme.
  •   Trimiterea materialelor inseamna automat si cedarea copyright-ului asupra lor pentru o publicare in revista "agora On line" sau in suplimentul acesteia.
  •   Readactia isi declina orice raspundere asupra continutului articolelor publicate, care exprima punctul de vedere al autorului lor.

 

Va asteptam,

Redactia : Nora Vasilescu si Dan Iancu

 

 

inapoi acasa mai departe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright
Reproducerea partiala sau integrala a materialelor cuprinse in aceasta revista incluzind si suplimentul "Galeria" este interzisa fara acordul explicit al editurii Computer Press Agora s.r.l. Prin materiale intelegem textele si imaginile publicate.

agora ON line

inapoi acasa mai departe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei care, in vederea reclamei sau din alte considerente, doresc sa cunoasca o statistica serioasa a revistei noastre, ii indemnam sa ni se adreseze direct. Acest contor este o gluma.

Redactia : Nora Vasilescu si Dan Iancu

 

inapoi acasa